After the Revolution

Angrepet på Thisthill

Shrine of Raktor

Mens gruppen setter opp campen hører Kalinag en rytter nærme seg hurtig. Rytteren er en halv-alvisk rogue som viser seg å være Mialees halvsøster, Cefrey. Hun hadde hørt at gruppen var i området og har kommet for å få deres hjelp til å beskylde en mistenkt morders uskyld. Gruppen bestemmer seg for å ta oppdraget hennes om hun hjelper dem med deres først.

Dagen etterpå bestemmer gruppen seg for å undersøke Thisthill. De sender Cefrey og Mickael foran resten av gruppen som utkikkere, og de kommer etter en stund over en gruppe på flere orker og en Worg. Etter et kjapt overraskelsesangrep klarer de å ta én ork til fange og dreper resten. Orken kan fortelle at vakttårnet på Thisthill inneholder en hel garnisone med orker, og Cefrey kan rapportere at en ork ridende på en Worg er på vei opp dit for å rapportere om gruppens ankomst. Til Dains store skrekk dreper Mialee fangen, og gruppen velger å bevege seg i en vid bue opp mot tårnet for å unngå orkene som sannsynligvis er underveis. På veien klarer de å snike seg forbi en 30-40 orker som tilsynelatende er på vei for å lete etter oss.

Tårnet ser bebodd ut men tomt når vi ankommer, og gruppen bestemmer seg for å utforske. Innenfor er det kasser på kasser med handelsvarer, og det kan se ut som om det er orkene som står bak alle forsvinningene i området. Sorrow er nysgjerrig på tårnet og åpner dørene til tårnet og finner en Orkekaptein og to gigantiske Worger på innsiden. Etter en kjapp kamp hvor Kalinag og Cefrey tar mye skade klarer gruppen å utrydde dem alle.
På innsiden finner Dain og Mickael tyvgods til en verdi av 150 gull og en svart, forhekset hallbarde. Kalinag plukker den opp og ender opp med å bli bundet til våpenet, som fungerer som et anker for demonen Raktor. I tredje etasje finner de en statue av den samme demonen, som tar form og beordrer Kalinag til å angripe Dain og Mickael, men situasjonen kommer under kontroll når Kalinag presenterer dem som sine undersåtter. Sorrow, som er kjempefasinert av Raktor, finner en historiebok dedikert til Raktor som han får tar med seg på betingelsen av å binde seg til demonen, hvilket han gjør.

Resten av orkene er nå på vei tilbake, og gruppen velger å forlate området. Raktor beordrer Kalinag til å angripe dem, men halv-orken forteller at det er under hans verdighet til å sløse bort tid på dem og utfordrer demonen til å gjøre det selv. Dette liker Raktor lite og degraderer Hallbarden slik at den mister sin sylskarphet og svarte farge, men han tar allikevel tilsynelatende livet av de resterende orkene.

Når gruppen returnerer til basen sin finner de Cefreys hest og Bors muldyr døde, og de bestemmer seg for å dra kjerren tilbake til vertshuset. De ankommer sent på kvelden, og som takk for å ha tatt livet av orkene og for å ha holdt sønnen hans i livet så belønner Bors gruppen med 350 gull i tillegg til en hest på Sorrow etterspørsel. Hesten gis til Cefrey ettersom hun mistet sin egen, og gruppen velger å ta kvelden.

Comments

JonasEian emil_espeland

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.